Buitenschoolse opvang bij Ons Kindercentrum

Ons Kindercentrum biedt buitenschoolse opvang aan kinderen in Culemborg en omgeving. Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Ons Kindercentrum is 5 dagen per week geopend van 8.00 – 18.30 uur.

Locatie De Scout

Deze locatie is gevestigd aan de Steenovenlaan 4 en biedt plaats aan maximaal 30 kinderen.
Wat deze locatie bijzonder maakt, is dat de we de binnen en buitenruimte delen met de scouting. Samen zorgdragen voor de ruimte is niet alleen duurzaam maar ook een vertrouwde omgeving voor de kinderen. vele kinderen maken gebruik van de activiteiten welke de scouting aanbied en genieten tevens in hun vrije tijd van de activiteiten van Ons kindercentrum.  Er is een grote buitenruimte om een heerlijk vuurtje te stoken, lekker te ravotten en spelen of te helpen bij het onderhouden van de moestuin. De binnenruimte is enorm groot en verdeelt in 2 ruimtes. Alle kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, spelen in de poppenhoek, creatief bezig zijn met onze restmaterialen, een spelletje doen of heerlijk chillen op onze grote bank. Ook hebben we op deze locatie een keuken waar kinderen zelf kunnen koken met groenten en kruiden uit de moestuin.

Buiten het gebruik van onze mooie ruimtes binnen en buiten bevinden we ons midden in de natuur, de lek ligt voor ons op loopafstand. De lek biedt een tal van mogelijkheden om de kinderen op te laten gaan in hun creatieve spel.

 

Prietpraat: grappige uitspraken van onze kinderen

Luuk ging eieren rapen in kippenhok. Toen vader hem kwam halen vertelde hij: “wij halen eieren uit de natuur”