Bij De Molen – Ons Kindercentrum is er een oudercommissie bestaande uit 2 ouders.
Samen met Maya en Bas hebben wij het reglement samengesteld.
Het reglement is bij ons op verzoek per mail verkrijgbaar.
De oudercommissie schrijft 2x per jaar een stuk in onze nieuwsbrief aan alle ouders en brengt 1x per jaar een verslag uit.
 
Hierbij stellen de leden zich voor.
Beste ouders,
Graag stel ik mij even voor als lid van de ouder commissie. Samen met Maya heb ik voortouw genomen om de oudercommissie op te richten.
Als trotse papa van twee kinderen, vind ik het belangrijk vind dat de reden om te kiezen voor Ons Kindercentum behouden blijft.
Ik hoop dan ook dat uw en mijn kind(eren) door onze bijdrage in toezicht en vooral een luisterend oor naar u, een hele fijne tijd hebben en houden.
Schroom dan ook niet om mij aan te spreken of een ons een mailtje te sturen. 
Groetjes,
Bas van Beem
          dsc_1019
Beste ouders,
Graag stel ik me voor als lid van de oudercommissie van Ons Kindercentrum. Als moeder van vier dochters zullen wij de komende jaren zeker nog verbonden blijven met deze prachtige plek. Sinds april 2016 ben ik samen met Bas gestart met het formaliseren van de oudercommissie. Ik draag graag mijn steentje bij aan een nog mooier Ons Kindercentrum. Trots ben ik wat Ons Kindercentrum tot nu toe is en ik hoop met mijn bijdrage de visie meer te bestendigen. Schroom niet ons actief te benaderen. 
Groetjes, Maya Hofhuis
          image1